Over Woonzorg Eindhoven

Woonbegeleiding via Woonzorg Eindhoven

Waar wonen, thuis wordt

WijEindhoven

Gemeente

GGzE

Woonbedrijf

Stichting Door!

Missie

Woonzorg Eindhoven biedt goede kwaliteit zorg en past de zorg aan op het niveau van de cliënt. De cliënt staat altijd centraal en bepaalt zo veel mogelijk de richting die hij of zij op wil. Woonzorg Eindhoven gaat altijd uit van de mogelijkheden van de cliënt. Cliënt heeft in het begeleidingsproces een actieve rol en er wordt zoveel mogelijk getracht beroep te doen op- of het opbouwen van het eigen netwerk. De directe leefomgeving zal gestimuleerd worden een bijdrage te leveren aan een zo zelfstandig mogelijk bestaan van de cliënt. De directe leefomgeving is daarom een belangrijk onderdeel van de zorg.

Ons team

Noodnummer

Het noodnummer (06 15 51 40 03) is uitsluitend bedoeld voor noodgevallen van clienten

Vacature

Word jij onze nieuwe collega?

Meer weten?

Wat anderen over ons zeggen

"Zeer te spreken"

Zeer goede woonzorg begeleiding gehad vanuit verslavingskliniek als overbrugging terug in de maatschappij! Zeer te spreken!

ZorgkaartNederland

 • "Woonzorg Eindhoven is top!"

  Woonzorg Eindhoven is top! Er is veel aandacht voor jou als persoon en staan altijd voor je klaar. Er werken leuke begeleiders en het is hier ook heel erg gezellig. Ze organiseren regelmatig activiteiten zodat je elkaar kan leren kennen en niet alleen bent met de bijvoorbeeld de feestdagen.

  ZorgkaartNederland

 • " mijn leven nu een stuk fijner"

  Omdat mijn vertrouwen in het verleden zeer vaak beschadigd is had ik geen hoop en vertrouwen meer in mensen of Hulp verlenging, zo was het ook toen ik met woonzorg Eindhoven in aanraking kwam ,ik dacht eerst zien dan geloven .en dankzij hun woon ik nu in een pracht appartement met geweldige zorg.ik had nooit gedacht dat ik überhaupt op mezelf zou gaan en zover zou komen als ik nu ben ,maar dankzij woonzorg Eindhoven is mijn leven nu een stuk fijner ondanks mijn stoornis.

  ZorgkaartNederland

 • After changing the amount of text in a slide, the height of the slider might seem a little off. In the live version of your webpage it will look perfectly!